viernes, 19 de noviembre de 2010

Dia 8: glaçons, go-gos i Manrússia

Injustícia a la caravana periodística: la declaració d’actualitat ha reduït al no res un acte sectorial de CiU. D’acord, anem a una mitjana d’una o dues injustícies al dia, però aquesta em dol especialment. Europeista convençut com sóc, veig miraculós que, en un continent devastat per dues guerres mundials, europeus de tot arreu es reuneixin, sigui per parlar de política o per jugar a la petanca.
El patrimoni dels candidats o el nombre màxim de mandats del futur president seran temes esgotats en hores. Ens hem llençat al coll del candidat i hem corregut per poder-ne informar als nostres mitjans, però un petit gran miracle haurà quedat amagat.
Al vespre a Manresa:


Des d'aquí marquen cada segon d’aquest i de tots els mítings. En primer pla hi veieu el David Madí, cap de campanya, especialment contingut aquests dies. A 2006 era feliç deixant anar tota la seva agressivitat política, al tigre li toca a 2010 ser dins una gàbia.
Al pavelló Joviat he saludat la Queralt, no ens veiem des de la facultat, però m’ha tornat a regalar un dels seus somriures. No li agradaria que algun company de bunkermòbil hagi dit que veníem a Manrússia! Un apunt: dels més aplaudits, David Bonvehí, candidat del Bages i amb tota seguretat, el primer diputat en cadira de rodes de la democràcia a Catalunya.
Però el dia no comença ni molt menys aquí. Va arrencar de matinada i entre copes.

Mas i Duran donaven poc joc a la Festa dels Joves de CiU, alguna broma reciclada d’un míting i poc més. Però a la caravana vam poder celebrar l’equador de campanya com cal. I acabo amb un comunicat que diria haver rebut:
“Convergència i Unió condemna la lamentable fila que feia una desena de periodistes de la seva caravana electoral a primera hora d’aquest dia 8. La federació nacionalista nega qualsevol relació amb un lamentable un espectacle de go-gos infermeres, hostesses, policies i soldats, que, dit sigui de pas, va al·lucinar els presents”.
O potser no l’he rebut, potser vaig beure més del compte, que també pot ser.

No hay comentarios:

Publicar un comentario