miércoles, 17 de noviembre de 2010

Dia 6: The Killing

Arranquem la jornada “Tourmalet” a l'hotel W i amb aquesta imatge.



Darrera el vidre, Artur Mas, i els seus consellers en temes econòmics Quico Homs i  Jordi Baiget. D’aquesta banda, fotògrafs i periodistes que no es volien perdre la imatge. Aquesta reunió prèvia a l'acte del matí mostra com poques com de reduït és el cercle de màxima confiança del líder. També el que diu el partit, que en Mas té tanta confiança que apura fins a l'últim moment per preparar-se els actes.

El W ens enlluerna, però no prou com per oblidar que a la tarda hem de pujar al Pirineu. Ara, les expectatives es compleixen a mitges: un viatge infernal, però una estada d’allò més agradable.


“2001” de Kubrick és una de les meves pel·lícules de capçalera, però “Atraco perfecto” mai m'havia seduït. Des d'avui puc dir que l'odio. Ha estat un dels dos DVDs que ha comprat el Toni al quiosc per amenitzar les dues hores llargues de viatge fins La Seu -algú ha dit amb molt de sentit de l'humor que ja li venia bé mirar una pel·lícula sobre el cas Palau-, i mai hagués dit que una obra mestra es convertiria en una tortura. Els que la volien veure gairebé no la sentien i els que no l'hem patida a un volum atronador. Arribar al Pirineu ha estat una benedicció del cel. A la tornada ens espera “El perfum”. Que bé.

Un paràgraf per Albert Batalla. Que es pot dir de tot un alcalde i candidat per Lleida que saluda personalment tots i cadascun dels assistents al míting que ha de protagonitzar? Admirable exemple de polític de proximitat. I que consti que oferir-nos un bon trinxat de la Cerdanya no hi ha influït! Tant de bo el sopar diari a base d’entrepà quedi enrera.

I efectivament, tornada –més suportable- amb “El perfum”. Una pel·lícula que de poc em projecta a l’estratosfera! O va ser la frenada en sec de l’autobús quan una moto se li va creuar pel camí a poc de tornar a la seu (del partit)? A aquestes hores ja no ho tinc clar. Abaixo les persianes que tinc com a parpelles i us dic fins demà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario