viernes, 4 de noviembre de 2011

Dia 1: No estamos tan mal


Arrencar el matí sentint a la ràdio “El crucerito”, Georgie Dann versionant Georgie Dann, somnis de sol i mar, mentre cau la pluja a l’altra banda del vidre.

Treballar al primer acte de campanya a unes taules que podria haver utilitzat el mateix Larra. I que a més ens defineixen a la perfecció.



Oblidar un portàtil nou a la Llotja de Mar com si tal cosa (i recuperar-lo gràcies a la gran Patrícia)

Pujar per primer cop a l’autobús de campanya i descobrir amb felicitat que, a diferència del bunkermòbil, hi ha espai, taules i a estones es veu el carrer!

Treballar en espais petits, sovint anxovats, sense moure’s per por a tirar del cable d’un company, però amb petites idees made in Ikea que et milloren la vida.





Sopar entrepans de saldo dins una exposició sobre Tintín i pensar que hagués fet l’intrèpid periodista en una situació similar. Fugir, segurament #tintinhoy

Tornar a l'autobús per comprovar que les retallades no són gratis.



Sortir del míting a Sabadell en l’autobús i estar a punt d’atropellar l’Alfred Bosch –bé, el seu cartell electoral. Metàfores, les que vulgueu.

Retornar a la seu d’Unió i reclutar el Pol i la Mireia per desfogar-nos una mica.

Adonar-te’n de que, tot i ser un dispositiu més petit i menys ambiciós que el d’Artur Mas, tot els teloners i els 20 minuts de discurs de Duran que tots eliminaríem, tot i el cansament –ja el primer dia- és bo estar en campanya.

P.D. Descobrir en el moment d’escriure el post que la Wikipedia en espanyol va “matar” Georgie Dann el dia 1 de campanya.

2 comentarios:

  1. Interessant "diari de campanya". Seguirè amb atenció les batalletes que ens vagis explicant, el "Tourmalet" encara esta per arribar pero amb el pas del dies ja arribarà

    ResponderEliminar
  2. El Tourmalet arribarà probablement aquest dilluns. Sortim cap a Lleida a les 07.40 i a saber quan tornem del miting de Mollerussa, que comença a les 20.00!!

    ResponderEliminar