viernes, 11 de noviembre de 2011

Dia 7 + 8: Mossegada i disculpes


La crònica d’avui serà per força de tamany XL. No es podria entendre sense la primera copa post-miting (per fi) en un bar brasiler ni un divendres amb poca història. Un míting al matí permetia dinar a casa i tarda al cine, però era d’ingenu pensar que la bombolla es podria trencar tan fàcilment.


De tota la cartellera havia d’anar a veure el film que retrata les formes de fer que van conduir a l’actual crisi. Una història amb profunditat, però una posada en escena freda. Bar brasiler + ”Margin call” = parpelles pesants.
Sigui com sigui, va ajudar a treure l’amarg regust de boca de dijous.



Us presento la vista des de les finestres del Círculo Ecuestre. Queda clar que qui pertany a aquest club talla el bacallà. Si no se’n forma part, l’uniforme obligatori és aquest (gràcies, Roger)


Donem tant per descomptat que haurem de passar per l’aro i que el públic de l’Ecuestre serà propici per Duran que la resposta del candidat a Dirk Kremer ens deixava planxats.
Pels que teniu pressa, fins el 0.42 i després 2.05 fins el final

Una cosa és que Duran pugui respondre de forma brusca o discutir les preguntes del periodista. No ens agrada, però ja està integrat en el joc i el personatge. Respondre igual a un empresari, davant d’una pregunta gens agressiva i plantejada amb educació n’és una de ben diferent.
Però encara ens esperàvem menys que demanés disculpes en obrir el seu míting a Badalona

Encomiable esforç, però la seva imatge, almenys entre els periodistes, quedava tocada. Donàvem per tancada la finestra que es va obrir a El Portón i la Festa Jove.

No hay comentarios:

Publicar un comentario