lunes, 24 de octubre de 2011

Cadires buides, conills sorpresa



Direu que no serveixo per a fotògraf, però més que en Duran, que al fons explica les seves receptes econòmiques, us volia mostrar el que hi ha a primer pla: cadires buides. N’hi havia unes quantes al Col·legi d’Enginyers de Camins.

"Seria l’hora -08.30 del matí-, que era dilluns, la pluja... -podríeu replicar-, ja veuràs com durant la campanya el candidat omplirà pavellons, incrèdul!". Però en la seva campanya en Mas va omplir tant pavellons com auditoris, encara més si eren d’empresaris o professionals liberals com els enginyers.

Apunto algunes possibles explicacions: el candidat no és el mateix; les retallades, en aquest cas en obra pública, la que dona de menjar als enginyers; són les terceres eleccions en un any i hi ha fatiga –si els periodistes ja estem cansats...-; o la recepta econòmica de CiU a Madrid s’assembla massa a la del PP, i fet per fet millor triar l’original.

Ser superat pel PP. Si aquesta és la por de CiU, la promesa de pacte fiscal de Mas, la principal diferència, sembla haver perdut força un any després, almenys pels que encara no s’han decidit entre votar Duran o Rajoy. O CiU treu un altre conill del barret o l’onada del PP li passarà per sobre en el seu camí cap a La Moncloa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario